• Excellente service
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Onderhoud en reparatie
  • Camperverhuur

Partner van Aveco verzekeringen

Aveco Verzekeringen houdt zich bezig met het verzekeren van campers en caravans. Wij willen ons onderscheiden door de persoonlijke klantbenadering van onze medewerkers die affiniteit hebben met campers en caravans, maar die ook betrokken en integer zijn. Klanten mogen van ons verwachten dat wij hen voorzien van een camper- of caravanverzekering met de beste voorwaarden!
Onze visie:
Wij willen ons marktaandeel vergroten, een toonaangevende naam behouden en verder uitbouwen en de beste voorwaarden aanbieden op het gebied van zowel camper- als caravanverzekeringen. Dit willen wij bereiken door een persoonlijke klantbenadering en het behalen van een klanttevredenheidcijfer van 8,9 of hoger in 2017.
>Ook willen wij de samenwerking met de bij ons aangesloten camper- en caravanbedrijven onderhouden en verder versterken. De afspraken met de samenwerkende camper- en caravanbedrijven moeten resulteren in een snelle en goede reparatie van schade met financieel voordeel voor de klant.
Ons ultieme doel is dat alle klanten ambassadeurs worden en andere klanten adviseren om de camper of caravan ook te verzekeren bij Aveco Verzekeringen.

© Safari Campers - Alle rechten voorbehouden | Support by Wijn Design